Hestehøj Ridecenter

For dig og for hesten

Elevskolen

Her hos Hestehøj tilbyder vi holdundervisning i vores elevskole. 


Vi er en alternativ rideskole, der går op i hestens velfærd og ønsker et samarbejde mellem hest og rytter. På holdene her får du ikke kun undervisning i "ridning på rundkreds", men i en stor blanding af jordtræning, agility, trail, ridning, dressur, spring, ture og meget mere. Vi elsker at nørde og kigge i detaljer, og ønsker at få et gensidigt arbejde op at stå sammen med hestene.


Man kan både låne elevskolens heste på holdende, men man er også velkommen til at medbringe sin egen hest.


Der er MAX 4 ryttere pt hold. Så alle får mest muligt ud af det.

Ligemeget om du er barn, voksen - ung eller gammel, er du velkommen hos os i elevskolen.


Man kan starte til ridning når man er 5 år gammel (der er ingen øvre grænse, haha). Vi er elev heste og ponyer til rådighed der vil guide dig igennem træningen, ligegyldigt om du er ny begynder eller er rutineret.


Hvis du elsker at nørde, ønsker at få en holistisk tilgang til hesteog gerne vil lære andet end "bare" at sidde på en hest i skridt, trav og galop, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan tilmelde dig elev holdende og høre mere på mail@camillastormont.dk eller telefon 31 37 22 39.

Hos os går alle vores elevheste bidløst, hvilket giver bedre plads til at eleverne kan lave fejl uden at det bliver til forvirring for hesten.


Alle hestene er vant til at gå bidløst, og du føler ingen forskel - heller ikke selvom du er vant til at ride med bid. Vi rider både med og uden sadel samt. med og uden stigebøjler.


Vi ønsker at man lære at holde balancen, styre hesten rundt og at man generelt bliver styrket i at blive en så god rytter som muligt. Vi går op i "kvalitet frem for kvantitet". Det betyder vi hellere vil have gode og præcise skridtmomenter, end vi vil hamre rundt i fuld galop.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes