Camilla


Mit navn er Camilla Stormont, og det er mig der driver Hestehøj Ridecenter.

Jeg underviser ikke længere i elevskolen, men jeg tilbyder enetimer, sidste fredag i hver måned og står for ridelejrene.

Laura


Jeg hedder Laura og er 18 år gammel. Jeg er i gang med at tage en HF og har part på Montino, som er privathest herude.


Jeg har haft med heste at gøre siden jeg var 12 år gammel., men trods min unge alder, har jeg kun været på Hestehøj. Jeg har derfor meget erfaring med alle de teknikker, der bruges i elevskolen og glæder mig hver uge til at lære fra mig.


Jeg elsker at ride dressur, agility og bare at være i selskab med min bedste ven 🥰❤️


Jeg underviser på torsdagholdene.

Anna


Mit navn er Anna, og jeg er 19 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 6 år, og red mange springstævner i mine ponyår, men nu har jeg min egen hest Gwen, som jeg laver alt fra spring, dressur, tur, jordarbejde og meget andet med.


Lige nu har jeg sabbatår, hvor jeg arbejder med at træne heste med Camilla. Jeg elsker at lære mere og udvide min horisont, så det er det perfekte job.


Mine yndlingsting at lave med hestene er at ride eller gå en god tur, og så elsker jeg også at springe og nørde i biomekanik og anatomisk dressur.


Jeg underviser på tirsdag- og onsdagsholdene.

Johanne


Jeg hedder Johanne, er 27 år og har Zisann og Primo 😄 Jeg er uddannet kok og der arbejder jeg, når jeg ikke arbejder med heste og hestemennesker. 


Jeg har redet siden jeg var 7, med nogle pauser, da jeg skulle på efterskole og gymnasiet. Jeg fik en skøn part og var på Camillas ridelejr med ham. Et halvt år efter fik jeg Zisann, et år efter Primo.

Jeg får en masse undervisning og er uddannet hos Camilla som underviser og adfærdstræner.


Jeg elsker især biomekanisk sund dressur, en afslappet tur og agility. Mest af alt elsker jeg at lære sammen med hestene. 


 Jeg underviser på mandagsholdene og ridelejrene

Tine


Jeg hedder Tine og er 45 år. Jeg  har været fuldstændig tiltrukket af hestenes duft og smukke væsen siden jeg var 2 år gammel. Jeg har haft med heste at gøre det meste af mit liv dog med en 10 års pause. 

Jeg er opstalder på Hestehøj med min pony på 3 år. 

Jeg interesserer mig særligt meget for vores kommunikation med hesten og for vores måde at være sammen med hesten på. Jeg er meget nørdet og går op i at lære det hele grundigt og fra bunden og derfor får jeg selv en masse undervisning af mange forskellige dygtige undervisere. Jeg rider men bruger endnu mere tid på at være sammen med hesten fra jorden af. 

Udover at være en hestetosse er jeg gift og har to skønne piger på 6 og 8 år. 

Jeg er udannet pædagog, har en universitetetsgrad I pædagogik og en påbegyndt terapeutuddannelse i NLP.


Jeg ser det som min aller fornemste opgave at guide børn og deres forældre til et godt måske endda livslangt fællesskab med hestene.